BlendUT verhuist naar andere locatie in winkelcentrum Terwijde

BlendUT gaat per 30 augustus open op een nieuwe locatie in Winkelcentrum Terwijde. De pop-up store die eigendom is van twee wijkbewoonsters maakt plaats voor een grand-cafe/restaurant. De nieuwe locatie van BlendUT is op slechts 25 meter afstand, tussen Albert Heijn en kapper Hizi-Hair.

Feestje
Op zaterdag 3 september houden de dames achter BlendUT een feestje voor de heropening. Marike Staverman en Catelijne Gerlag zijn blij met het nieuwe pand: “We wisten dat we een kéér zouden moeten vertrekken uit onze oude stek aan het plein. Het nieuwe pand is mooi afgewerkt, en lekker ruim, zodat we onze cadeaus, kleding en andere artikelen goed de ruimte kunnen geven. We maken er weer een gave plek van!”


Advertentie:

Community
De verhuizing vindt plaats met hulp van mensen uit de BlendUT fanbasis. Deze ‘community’ bestaat uit shops die als shop-in-shop een plek huren in BlendUT, en trouwe klanten uit de wijk. Vanwege het rent-a-shelf concept moeten kosten zo laag mogelijk gehouden worden, en dat maakt de oplossing creatief. Een grote groep vrijwilligers uit de wijk huist BlendUT over.
BlendUT
Te doen
BlendUT heeft naast cadeaus en kleding ook een kinderspeelhoek, cakejes die kinderen kunnen versieren en een ruilboekenkast. De eigenaren willen graag sociaal ook wat betekenen in de wijk, en daarom is er een partnerschap met De Boogh, Puur Zorg voor Werk, Voedselbank, Speelgoedbank en Zorgverslimming. Ook worden er soms vriendinnennavonden, Italiaanse etentjes en besloten vergaderingen in de ruimte georganiseerd.

Shops
BlendUT voert het motto ‘bewust samengebracht’, en bestaat feitelijk uit allerlei verschillende ondernemers uit de wijk en daarbuiten. De producten variëren van sieraden, kleding, kinderkleding, speelgoed tot tassen, interieuraccessoires, schilderijen, kaarten en boeken.

Feestje voor heropening: zaterdag 3 september 15.30, Ella Fitzgeraldplein 4, tussen Hizi Hair en Albert Heijn (Jaren 70 snacks en cakejes voor de kinderen)

6 reacties op “BlendUT verhuist naar andere locatie in winkelcentrum Terwijde”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *