Optreden JAMkids Leidsche Rijn Festival

Tijdens het Leidsche Rijn festival op zondag 28 augustus treden de JAMkids op in het Prinses Amaliapark. Het is een interactieve voorstelling vóór en dóór kinderen. Kinderen van 2 tot 18 jaar mogen meezingen op het podium met populaire hits van nu. Ook voor de allerkleinste komen er echte kinderliedjes voorbij. Je kunt gratis meedoen, vooraf wel even opgeven bij zangeres Rini.

Zing mee op het podium en voel je een echte artiest. Zing je mooi of een beetje vals? Het maakt allemaal niet uit. Wil je liever dansen, dag mag ook. Kortom het is leuk voor alle kinderen en natuurlijk de trotse ouders en opa’s en oma’s die naar het optreden komen kijken. Plezier staat voorop!
JAMkids collage

1 gedachte over “Optreden JAMkids Leidsche Rijn Festival”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven