Met de hond door de wasstraat

“Schat ik gaΒ even de hond door de wasstraat halen”. Het klinkt raar, toch is het vanaf heden mogelijk bij De Wasstraat in De Meern. Daar kun je nu naast je auto ook je hond wassen in de “Dog Wash”. Het is een speciale douchecabine voor honden. Het apparaat krijgt een plek op het stofzuigplein van De Wasstraat.

Geen gedoe meer thuis om je hond te wassen. Vaak kun je na het wassen van de hond ook de hele badkamer schoonmaken. Dit hoeft dus nu niet meer met de “Dog Wash”. Net als bij het wassen van de auto heb je voor de hond ook verschillende wasprogramma’s. Hierbij kun je dan denken aan hondenshampoo, anti-vlooienshampoo en conditioner. Via een televisiescherm wordt je geinstrueerd over het gebruik. Na het wassen volgt de fΓΆhnbeurt.
De douchecabine wordt na elke douchebeurt volledig automatisch ontsmet.
Een uitgebreide douchebeurt voor je hond kan oplopen tot 7.50 euro.
De wasstraat is onderdeel van dealerbedrijf Muntstad.
dogwash de meern

80 reacties op “Met de hond door de wasstraat”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.