Politie zoekt daders gewapende overval buslijn 28 Vleuten

30 augustus 2016 11:17  Redactie  10 reacties

Maandagavond, 29 augustus, hebben twee jongens een gewapende overval gepleegd in een bus bij station Vleuten. Het gaat om lijn 28 die iets voor half twaalf vanuit Utrecht op het station aankwam. De jongens zaten in de wachtruimte op een bankje. Nadat één van hen op de deur van de bus klopte, deed de chauffeusse de deur open en werd ze vervolgens bedreigd met een mes.

De jongens eisten geld van de chauffeuse, maar zij liet zich niet imponeren door de overvallers en wist ze af te schrikken. Zonder buit zijn de twee jonge daders op de vlucht geslagen. Dader 1 is gevlucht in de richting van het plein en de onderdoorgang van het spoorviaduct. Dader 2 is gevlucht via de onderdoorgang richting de J.F. Kennedylaan. Het tweetal is helaas nog niet gepakt door de politie en is op zoek naar getuigen van deze overval op lijn 28. Was jij toevallig die avond rond 23.25 bij station Vleuten en denk jij belangrijke informatie te hebben voor de politie? Meld je dan bij de politie.

Hoe zien de daders er uit?
Dader 1: een licht getinte jongen, tussen de 14-18 jr, 1.60-1.70m lang, tenger postuur, zwarte kleding met witte capuchon.
Dader 2: een licht getinte jongen, tussen de 14-18 jroud, 1.60-1.70m lang, tenger postuur, donkere kleding.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.


Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

10 reacties

 1. Sabina Fokken

  Echt he😡 waar is het tegenwoordig nog veilig. Wat heb ik toch een vreselijk pest aan dit soort “mensen”

  • Geralda Jansen

   Gaat weer lekker. …. gisteren een overval op de bp bij ons ( en het mes werd bij ons bij de musketon gevonden)…erg dichtbij allemaal

 2. Sebastiaan Visser

  Wat zullen hun ouders toch trots zijn. Nou ja…dat hadden ze kunnen zijn als ze zich meer bezig gehouden hadden met de opvoeding van hun kinderen.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website