Nieuwe data “Goede Buur” Samen aan tafel

Het initiatief ‘Goede buur” van senioren uit Leidsche Rijn draagt er aan bij om senioren zolang mogelijk plezierig in hun eigen omgeving te laten wonen. Mantelzorgers en buurtbewoners die zich hier samen actief voor willen inzetten zijn welkom. Er wordt 1 x per maand een diner georganiseerd in Vrijetijdscentrum Voorn aan de Akkrumeraklaan 131 in Langerak.

Er zijn nieuwe data bekend: 15 september, 20 oktober, 17 november en 15 december. Inloop is mogelijk vanaf 17:15 en het diner start rond 18:00. Voor 10 euro krijg je een maaltijd en een drankje. Graag contant betalen bij aanvang. Graag vooraf even aanmelden via de mail of inspreken op telefoonnummer: 06-46388459. Geef naam, adres en telefoonnummer op.

Goede buur kaart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.