Woningenbouw in dorpshart De Meern

Er is ingestemd met het bestemmingsplan om op de hoek van de Meerndijk en de Rijksstraatweg eengezinswoningen en appartementen te bouwen. Dit is de plek waar voorheen restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof waren gevestigd. De nieuwe woningen zullen dan onderdeel worden van het nieuwe dorpshart van De Meern, zodat er meer woonruimte ter beschikking komt zonder dat het dorpse karakter van de buurt in gevaar wordt gebracht.

Het bestemmingsplan heeft van 3 juni tot en met 14 juli ter inzage gelegen. In oktober zal de gemeenteraad het bestemmingsplan bespreken. Pas na vaststelling door de gemeenteraad zullen de vergunningen voor de bouw worden verleend.


Advertentie:

23 reacties op “Woningenbouw in dorpshart De Meern”

  1. En wat gebeurt en met dat verschrikkelijke kruispunt? NOG meer verkeer? Ik sta er nu in de ochtend en avond soms al 20 minuten stil omdat er 2 auto’s per stoplicht door kunnen…………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.