Musical proefles Leidsche Rijn

Op woensdag 7 september en zaterdag 10 september zijn er gratis proeflessen te volgen bij FanWork Musicals in Leidsche Rijn. Jongens en meisjes kunnen les krijgen van docenten uit het musicalvak en ervaren hoe het is om zang, dans- en acteerlessen te krijgen. In de lessen wordt er veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind. Is jouw kind geinterresseerd in muziek, dans of acteren? Lees dan gauw verder.

Op woensdag 7 september zijn de proeflessen voor de kinderen van 6 t/m 8 jaar en op zaterdag 10 september voor iedereen van 9 jaar t/m 21 jaar. Bij FanWork musical worden kinderen aangemoedigd hun talent en sterke eigenschapen te leren kennen en ontwikkelen. Door veel persoonlijke aandacht en lessen ontwikkelen ze tot een zelfverzekerd persoon. Naast persoonlijke ontwikkeling leren de jongens en meiden de basis van het musicalvak.
fanworks musicals
Kijk voor meer informatie over de proeflessen op de website van FanWork Musicals. De lessen worden gehouden bij Sportcentrum Oudenrijn in Vleuten.

1 gedachte over “Musical proefles Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.