Vanmiddag opening Showman’s Fair met o.a. Ellen ten Damme

Het is zo ver: de Showman’s Fair gaat van start met een bonte mix aan tenten op het Berlijnplein. Op het programma staan bekende artiesten ‘uit de stal van de Showman’s Fair’ & lokaal talent. Op vrijdag 2 september start men om 17.00 uur, vervolgens is er om 18.00 uur een gezamenlijk diner & vanaf 22.00 uur is het feest. Daarna is het elke dag vanaf 15.00 uur feest.

Wie kun je verwachten? Ellen ten Damme [tent: Opticum], Theatergroep Aluin/ Rad van Aluin [tent: Shambles], Heug (Danibal & Jan Schellink) [tent: The Ramp], Joris Linssen & Caramba [tent: Cafe IK], Stadssafari / De Vrijstaat [tent: Royale]


Advertentie:

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

De entree voor het terrein is sowieso gratis, optredens kosten slechts 1 muntje (10 euro voor 4 muntjes/optredens) die je naar eigen keuze besteedt: er zijn talloze tenten waar de artiesten opgetreden.

Vrijdag 2 t/m zondag 11 september – Showman’s Fair, dagelijks geopend van 15.00 – 23.00 uur, doorlopend programma, diner 18.00 uur, muziekpodium 22.00 uur. (Let op: tijdens de opening op 2 september gaat het terrein later open om 17.00 uur.)

Vrijdag 2 september – opening/première, vanaf 17.00 uur

Zondag 4 september – Uitfeest Utrecht, parade van Berlijnplein naar Uitfeest Utrecht, aankomst Neude, 16.30 uur. Daar wordt het plein veroverd met muziek, verrassingsacts, Silent Disco, een groots diner aan lange tafels en het Showman’s orkest onder leiding van spreekstalmeesteres Ellen ten Damme. Aankomst Neude: 16:30 – Diner: 18:00 – Feest: 19:00

Openingstijden: 15:00 t/m 23.00 uur. Diner: 18:00 uur. Muziekpodium: 22:00 uur.
Entree – terrein: gratis, attracties en voorstellingen: 1 muntje (vier muntjes = 10 euro).
Bereikbaarheid – het Berlijnplein is nog geen kwartier fietsen vanaf de Neude. Onder de historische overkapping van Perron 9 houden we het droog en in de tenten is het warm.

1 reactie op “Vanmiddag opening Showman’s Fair met o.a. Ellen ten Damme”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.