Foto’s opening Showman’s Fair

Op Showman’s Fair knallen de voorstellingen in hoog tempo om je oren. Vier voorstellingen voor 10 euro. Met een gezamenlijke opening, het gezamenlijke diner en het dagelijks feest, voelt het aan als een bruiloft. Alles gloednieuw, zowel het plein, als het concept en de tenten.
Het moet nog blijken dat de Showman’s Fair de snelste en opwindendste talenten en rariteitenshow ter wereld is, maar voor minder doet de organisatie het niet. De Showman’s Fair heeft alle vertrouwen in de talenten die Utrecht herbergt: het podium staat klaar om in gebruik te worden genomen. Tien dagen lang, van vrijdag 2 tot en met zondag 11 september, bespelen bekende artiesten ‘uit de stal van de Showman’s Fair’ en lokale toppers uit Utrecht het grootste stadspodium dat de regio heeft gekend. Voor iedereen is er iets te doen, met elke dag een optocht, voorstellingen, attracties, eten en drinken. Vanaf 18.00 uur kun je zelfs aan tafel voor het gezamenlijk diner. Het terrein is gratis toegankelijk, geopend vanaf 15.00 uur en sluit pas rond middernacht.
“Het is een festival maar voelt eerder als een bruiloftsfeest. We openen met zijn allen, we eten met zijn allen en we vieren aan het einde van de avond een groot feest met zijn allen. U gaat op bezoek bij een bijzonder gezelschap. De artiesten hebben allemaal hun eigen tent of attractie en het hele terrein verandert een aantal keer per avond van vorm.” – Terts Brinkhoff, Showman’s Fair, directeur van Mobile Arts (bekend van de Parade).

Na-zomeren was nog niet eerder zo leuk! Kom naar het Berlijnplein en laat je tien dagen lang verrassen van vrijdag 2 t/m zondag 11 september.

Opening Showman's Fair - publiek opening_michellewilderom_low res

Opening Showman's Fair - locatie_michelle wilderom_low res

Opening Showman's Fair - koffie dikkke bertha_michellewilderom_low res

Opening Showman's Fair - hairy music_low res

Opening Showman's Fair - dinius_michellewilderom_low res

Opening Showman's Fair - De Vrijstaat_Michelle Wilderom_low res

Opening Showman's Fair - blauw paard_michelle wilderom_low res

Opening Showman's Fair - alexandre Fay_Doris Zijlstra_low res

De entree voor het terrein is sowieso gratis, optredens kosten slechts 1 muntje (10 euro voor 4 muntjes/optredens) die je naar eigen keuze besteedt: er zijn talloze tenten waar de artiesten opgetreden.

Vrijdag 2 t/m zondag 11 september – Showman’s Fair, dagelijks geopend van 15.00 – 23.00 uur, doorlopend programma, diner 18.00 uur, muziekpodium 22.00 uur. (Let op: tijdens de opening op 2 september gaat het terrein later open om 17.00 uur.)

Vrijdag 2 september – opening/première, vanaf 17.00 uur

Zondag 4 september – Uitfeest Utrecht, parade van Berlijnplein naar Uitfeest Utrecht, aankomst Neude, 16.30 uur. Daar wordt het plein veroverd met muziek, verrassingsacts, Silent Disco, een groots diner aan lange tafels en het Showman’s orkest onder leiding van spreekstalmeesteres Ellen ten Damme. Aankomst Neude: 16:30 – Diner: 18:00 – Feest: 19:00

Openingstijden: 15:00 t/m 23.00 uur. Diner: 18:00 uur. Muziekpodium: 22:00 uur.
Entree – terrein: gratis, attracties en voorstellingen: 1 muntje (vier muntjes = 10 euro).
Bereikbaarheid – het Berlijnplein is nog geen kwartier fietsen vanaf de Neude. Onder de historische overkapping van Perron 9 houden we het droog en in de tenten is het warm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.