Jongetje aangereden door auto in Vleuten

Zaterdag rond 18.00 uur is op de Trompetbloemlaan een jongetje aangereden door een auto. Het voorval gebeurde nabij de Jenaplanschool in Vleuten. Het jongetje is meegenomen naar het ziekenhuis door een ambulance. Het is onduidelijk hoe het met het slachtoffertje gaat. De auto liep schade op.

Jongetje aangereden door auto in Vleuten1

Jongetje aangereden door auto in Vleuten2
Foto’s: Kevin Vermeulen (DeMeern112)

6 gedachten over “Jongetje aangereden door auto in Vleuten”

  1. Dit was bij ons voor de deur. Bij mijn weten reed de bestuurder niet te hard, het zicht was slecht door een springkussen, een echt ongeluk dus. Het jongetje was tegen de zijkant van de auto gelopen. Volgens de agent was er geen sprake van ernstig letsel. Er was geen bloed en zo op het oog ook niets gebroken. Het jongetje is wel meegegaan met de ambulance.

    1. Het gaat beter met het jongetje en dat is het allerbelangrijkste. 2 getuigen hebben verklaard dat het jongetje uit het niets aan kwam rennen. Auto reed op dat moment tegen hem aan. Of het zicht slecht was door een springkussen ligt lijkt me erg kort door de bocht. Er staan genoeg verhuiswagens of bestelbussen hier geparkeerd dan zou het elke week hier raak zijn. Het is een ongeluk, verkeerd moment helaas.

    2. Het belangrijkste is inderdaad dat het jongetje niet zwaargewond was. Ik had ook begrepen dat de chauffeur niets te verwijten viel. Het was een ongeluk en bij een ongeluk spelen altijd meerdere factoren mee. In dit geval was het mi. geen toeval dat het ongeluk direct achter het betreffende kussen was. Het kussen blokkeerde, in tegenstelling tot vrachtwagens, de stoep vanaf heg tot op de weg, en daarmee ook het zicht. Geparkeerde vrachtwagens leveren ook altijd een gevaarsetting op. Maar nogmaals; het was bovenal een ongeluk waar niemand schuld aan had, ongelukken gebeuren nu eenmaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.