Nieuwe fietsen voor de pendelaars van basisschool De Boomgaard

Zo aan het begin van het nieuwe schooljaar vinden er heel wat veranderingen plaats. Zo is Leidsche Rijn Tweewielers verhuisd van de Langerakbaan naar winkelcentrum Parkwijk en had basisschool De Boomgaard dringend vier nieuwe fietsen nodig.

De oude fietsen werden vorig schooljaar, na heel wat trouwe dienstjaren, afgeschreven. Want voor het pendelen tussen de twee locaties op de Langerakbaan 231 en het hoofdgebouw op de Akkrumerraklaan 101 zijn de fietsen echt noodzakelijk. Directeur Nicole Verdier en adjunct directeur Elke Braam haalden de fietsen op samen met meesters Bob Verweij en Jasper de Jong. Eigenaar Seran Kaplan van de nieuwe fietsenwinkel in Parkwijk overhandigde de fietsen. Deze waren gepersonaliseerd met het logo en de naam van De Boomgaard.

De Boomgaard is ontzettend blij met de fietsen en zal er de komende jaren veel plezier van hebben!

Nieuwe fietsen voor De Boomgaard
Op de foto: Directeur Nicole Verdier en adjunct directeur Elke Braam haalden de fietsen op samen met meesters Bob en Jasper met, in het midden, eigenaar Seran Kaplan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.