Informatiebalie cultuurcampus zoekt vrijwilligers

De informatiebalie is de wegwijzer voor alle bewoners van Vleuten- De Meern die vragen hebben over welzijn, zorg, Welzaam, de Cultuurcampus en Winkelcentrum Vleuterweide. Het balieteam bestaat momenteel uit 10 vrijwillige buurtbewoners en zoekt versterking op enkele dagdelen, waaronder de maandagochtend.

De belangrijkste taak van de vrijwilligers is informatievoorziening naar bewoners. Daarnaast is de vrijwilliger gastvrouw/heer en ontvangt bezoekers voor Welzaam en het buurtteam. Het balieteam wordt begeleid door sociaal makelorganisatie Welzaam. Buurtbewoners die geïnteresseerd zijn kunnen kijken op: www.welzaamutrecht.nl/vacatureinformatiebalie of bellen naar Alfred van Putten (06-81317761).

2 gedachten over “Informatiebalie cultuurcampus zoekt vrijwilligers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].