Het is BALL bij ROOD NOOT

ROOD NOOT is het nieuwe culturele seizoen al gestart tijdens het Uitfeest van afgelopen 4 september. Ze zullen de komende tijd spelen op 2 locaties in Leidsche Rijn: tijdens de Showman’s fair op het Berlijnplein en op hun eigen locatie aan de Vleutenseweg. Ze bundelen hun voorstellingen onder de noemer BALL. Zoals ze het zelf omschrijven: “Wij vonden BALL, wij zijn BALL, en we hebben BALL.”

Tijdens de Showman’s Fair, een theaterfestival in Leidsche Rijn, speelt Rood Noot zondag 11 september de wereldpremière van Ossenpikker, een theatertekst van Kirsten Roosendaal. Ze zijn te vinden in de tent The Ramp. Daar vind je ook: Horse in me – Run, muziek en Corine Borsje – Performance.
En op 14, 16 en 18 september is bij ROOD NOOT te zien: BALL. Een dadaïstische avond met toneel en muziek.

Het complete overzicht met informatie over de voorstellingen en prijzen kun je vinden op de website van ROOD NOOD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.