Oogsteweek Utrecht Natuurlijk van 18 tot en met 25 september

Op de diverse locaties van Utrecht Natuurlijk is er van alles te doen tijdens de Utrechtse Oogstweek van 18 t/m 25 september. Ook in Leidsche Rijn zijn er diverse oogstactiviteiten. Tijdens de oogstweek zet Utrecht Natuurlijk zich samen met lokale organisaties in voor lokaal, duurzaam en fair voedsel in Utrecht. Het complete programma vind je op de website van Utrecht Natuurlijk.

Wat is er bij Steede Hoge Woerd te doen?
Op vrijdag 23 september is het Film & Foodavond van Youth Food Movement. Je kunt genieten van een diner bij het Castellumcafé en aansluitend is er de film Encarnación. De avond duurt van 17:00 tot 22:00 uur en is geschikt voor jongeren (13-17jaar) en hun ouders. Kosten: Film: €6,50 en Diner: €17,50.

Ga zaterdag 24 september van 10:00 tot 12:00 uur mee met de excursie ‘Wilde oogst’. Je gaat op zoek naar geheime plukplekken in de buurt. Deelname mogelijk vanaf 7 jaar.

Heb je vragen over de herkomst en kwaliteit van voedsel? Stel ze tijdens de voedselspeeddate bij Steede Hoge Woerd van 15:00 tot 18:00 uur. Deelname is gratis.

Op zondag 25 september van 13:00 – 17:00 uur zijn gratis oogstactiviteiten. Het ‘Festival Hier & Daar’ strijkt neer bij Steede Hoge Woerd. Je kunt mee doen aan de food print challenge of laat je meeslepen door Afrikaanse drums.
oogstweek
Utrechtse Partners oogsten samen
De oogstweek is een samenwerking van Utrecht Natuurlijk met:
de vergroening van Utrecht, Doenja Dienstverlening, gemeente Utrecht en Food Smart Cities for Development, Kromkrommer, Local2Local, Natuur en Milieu Federatie Utrecht, Ruil je groen, SOEPA, Utrecht4GlobalGoals, Voedseltuin Overvecht, Wijk&co, Youth Food Movement en andere Utrechtse organisaties die zich ook inzetten voor gezond, fair, lokaal en duurzaam voedsel.

2 gedachten over “Oogsteweek Utrecht Natuurlijk van 18 tot en met 25 september”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven