Trein rijdt over fiets in Vleuten

Zondagochtend heeft een persoon een fiets op het spoor gegooid vanaf het perron in Vleuten. De politie is op zoek naar de dader.

Tussen Utrecht en Woerden lag enige tijd het treinverkeer stil nadat een trein over de fiets was heen gereden wat zorgde voor een korte verstoring van het treinverkeer.

De politie laat weten op zoek te zijn naar getuigen die kunnen leiden tor het vinden van de dader. Weet u meer over dit incident neem dan contact op met de politie op nummer: 0900-8844.

Foto: politie
Foto: politie

8 reacties op “Trein rijdt over fiets in Vleuten”

  1. Wij zaten in die trein. Fijn als je ergens op tijd moet zijn. Ik hoop dat ze het tuig oppakken en nu een keer aanpakken. Wat een hufters!

  2. Wat een dag ’s ochtends ligt station Vleuten bezaaid met fietsen – ligt fiets onder trein waardoor ik niet naar mijn werk kan komen – ben ik eindelijk op mijn werk – openen jongeren (11 jarigen bende van 11) de open dag voor natuuractiviteiten met gooien van rauwe eieren en zakken meel …..waar gaat dat heen “hang jongeren” ? ( genoeg leuke activiteiten te doen maar ze verzieken liever alles ;(

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.