Blog: Peel je huid weer mooi!

De zomer nadert zijn einde. Is dat zuur? Zuur is goed. In elk geval voor uw huid. Met een peeling met fruitzuur wordt uw huid na de zomervakantie weer soepel en glad.

Peeling, wat is het?
Bij een peeling worden met fruitzuren oude, oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte en gaat de huid er weer mooi en egaal uitzien. Peeling is vooral geschikt op plaatsen waar de huid onregelmatig van structuur is, bij rimpels, een vale, doffe huid en bij een rokershuid.


Advertentie:

Blog peeling Salon Phoenix - Hannah

Waarom peelen?
Na uw dertigste kan de huid de dode cellen moeilijker zelf kwijtraken. Door het opstapelen van dode huidcellen oogt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van onzuiverheden en schilfers toe.

Na een peeling krijgt uw huid weer die gladde en frisse uitstraling terug. Ook kan de huid beter vocht vasthouden en worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. Peeling verbetert de textuur van de huid, waardoor schade door de zon in de vorm van onregelmatigheden of vlekken kan herstellen.

De voordelen van peeling met fruitzuren op een rij:

  • dode huidcellen lossen op
  • fijnere huidstructuur
  • minder pigmentvlekjes
  • frissere huidskleur
  • diepe reiniging

Peeling bij Phoenix
Centrum Phoenix gebruikt bij peeling de merken Hannah en Juliette Armand. Hannah werkt met glycolzuur in verschillende sterktes. Juliette Armand kent verschillende producten:
milde cacaopeeling voor de gevoelige huid;
BHA-peeling met een combinatie van salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA) voor een diepere prikkel;
kruidenpeeling waarbij de huid geheel vervelt. Dit is geschikt bij acne, littekentjes, pigmentvlekken en fijne rimpels.

Voor wie?
De meeste huidtypen zijn geschikt om te peelen. Wij kijken uiteraard eerst welke behandeling voor u het meest geschikt is. Qua product en qua frequentie. Ook de concentratie stemmen we af op de conditie van uw huid.

Interesse?
Kom naar Phoenix voor advies op maat. Bel voor een gratis intakegesprek naar 030 677 5626 of kijk op www.centrumphoenix.nl of bezoek de blogpagina van Phoenix op Regio Leidsche Rijn.

Centrum Phoenix, al 15 jaar aan de Schoolstraat 22 te Vleuten.

Voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix geschreven door Sacha Willems van Beter Geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.