Ondernemers opgelet: Trainingen Instagram, Video Marketing en Vloggen in Metaal Kathedraal

16 september 2016 21:24  Redactie  Reageer

Regio Leidsche Rijn organiseert in samenwerking met lokaal social media en PR bureau ContentToday de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen op 10 oktober in Metaal Kathedraal.

Waarom je de training moet volgen
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseert daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis opdoet van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.

We gaan hands-on aan de slag met visual content marketing. ’s Ochtends kun je de training Instagram Marketing volgen en ‘s middags de training Video Marketing. Je kunt kiezen voor 1 training of beide trainingen op deze dag. Eind van de dag zal Pelpina de workshop Vloggen geven.

Pelpina Trip
Pelpina Trip

Videospecialist, vlogger en bekend van Frankwatching. Was jarenlang dagelijks te zien op de Amerikaanse TV als social media reporter. Tegenwoordig adviseert organisaties hoe je zo goed mogelijk video inzet om het juiste publiek te bereiken.

Eliane Roest
Eliane Roest

Eliane is Instagram expert. Vol passie adviseert zij ondernemers en organisaties over Instagram als marketingtool. Doordat ze zelf een gedreven Instagrammer is met ruim 19.000+ volgers, kent ze de mogelijkheden en kansen voor organisaties op Instagram als geen ander.

Pelpina Trip:

“Video triggert, is transparant, en gaat alleen maar groeien. Hoofd Facebook Europa heeft zelfs voorspeld dat Facebook over vijf jaar voornamelijk bestaat uit video. Dan kan je als bedrijf niet achterblijven!”

Ontvang 10% korting!
Speciaal voor bezoekers van Regio Leidsche Rijn bieden wij 10% korting! Om aanspraak te maken op de korting geef je de code ‘RLR2016’ op bij opmerkingen in het aanmeldformulier.

Programma
Instagram Marketing Door Eliane Roest van 9.30 – 12.30 uur.
Lunch van 12.30 – 13.00 uur
Video Marketing van 13.00 – 15.30 uur
Vlog Workshop van 15.45 – 17.00 uur

Voor meer informatie zie de website van ContentToday.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website