Lezersinzending: Iedereen enorm bedankt voor het helpen bij het vangen van mijn logeerhond!

Van één van onze lezers ontvingen we onderstaand bericht:

Via deze weg hoop ik de mensen te kunnen bereiken die mij afgelopen zondagavond 4 september hebben geholpen een hond te vangen.
Een logeerhond van mij was tijdens het wandelen erg geschrokken van harde geluiden en heeft zich als een houdini uit haar tuig zien te werken.

Vervolgens is er bij haar een knop omgegaan en is het op een rennen gaan zetten. Richting de Vleutensebaan en maar blijven rennen. Een behoorlijke sprint en als een kip zonder kop tussen allemaal auto’s door. Wat een nachtmerrie. Zelf erachteraan ook midden op de weg zodat automobilisten zien dat er wat aan de hand is en vaart gaan minderen, hopelijk zo de kans beperken op aanrijdingen.
Een super lieve mevrouw heeft haar auto (zwarte BMW) gekeerd en me opgepikt, te voet was deze achtervolging kansloos. De hond ging te hard. Mensen wezen ons welke kant ze op was gerend en de autoachtervolging was begonnen, wat een rijskills! Al gauw kwamen we bij het Maximapark in Vleuten waar de autorijbaan ophield en ik verder te voet ben gegaan. Fietsers, mensen die hun hond aan het uitlaten waren, allemaal kwamen ze helpen. Geweldig dat mensen dit doen!

Uiteindelijk hebben we haar in een weiland met schapen te pakken gekregen. De gevaarlijke situatie is voorbij. Iedereen ongedeerd, wat een wonder!

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor al die mensen die hebben geholpen. Zonder de mevrouw in de BMW was het nooit gelukt om de hond niet uit het oog te verliezen.

Ik hoop dat dit bericht op de een of andere manier haar kan bereiken. Wauw, echt heldhaftig.
Iedereen onwijs bedankt, ik ben zo ontzettend dankbaar!

Een bewoonster

1 gedachte over “Lezersinzending: Iedereen enorm bedankt voor het helpen bij het vangen van mijn logeerhond!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.