Deprecated: Creation of dynamic property Tribe__Events__Community__PUE::$pue_instance is deprecated in /home/regiolei/domains/regioleidscherijn.nl/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar-community-events/src/Tribe/PUE.php on line 47

Deprecated: Creation of dynamic property Tribe__Events__Community__Main::$eventListDateFormat is deprecated in /home/regiolei/domains/regioleidscherijn.nl/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar-community-events/src/Tribe/Main.php on line 305

Deprecated: Creation of dynamic property Tribe__Events__Community__Main::$users_can_create is deprecated in /home/regiolei/domains/regioleidscherijn.nl/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar-community-events/src/Tribe/Main.php on line 313

Deprecated: Creation of dynamic property Tribe__Events__Community__Main::$emailAlertsEnabled is deprecated in /home/regiolei/domains/regioleidscherijn.nl/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar-community-events/src/Tribe/Main.php on line 316

Deprecated: Creation of dynamic property Tribe__Events__Community__Main::$emailAlertsList is deprecated in /home/regiolei/domains/regioleidscherijn.nl/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar-community-events/src/Tribe/Main.php on line 319

Deprecated: Creation of dynamic property Tribe__Events__Community__Main::$blockRolesFromAdmin is deprecated in /home/regiolei/domains/regioleidscherijn.nl/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar-community-events/src/Tribe/Main.php on line 321

Deprecated: Creation of dynamic property Tribe__Events__Community__Main::$blockRolesList is deprecated in /home/regiolei/domains/regioleidscherijn.nl/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar-community-events/src/Tribe/Main.php on line 322
Nederlands Film Festival in Leidsche Rijn – wpdev

Nederlands Film Festival in Leidsche Rijn

Van 21 tot en met 30 september vindt het Nederlands Film Festival in Utrecht plaats. De activiteiten van het festival zijn niet alleen in het stadscentrum te vinden; ook Bioscoop CineMec aan het Berlijnplein is een van de locaties van het filmfestival. Zo wordt hier op zondag 25 september de Volkskrant-NFF dag gehouden: drie films die de filmredactie van de krant uit het programma heeft geselecteerd, worden getoond in CineMec. Voor een complete overzicht van wat er te zien is, vind je hier het blokkenschema.

Leidsche Rijn Centrum is partner van het Nederlands Film Festival. Deze samenwerking bevordert het levendig en bruisend maken van het nieuwe centrum. Ook zijn er door de samenwerking vrijkaarten beschikbaar gekomen. Wil jij vrijkaarten winnen voor het Nederlands Film Festival in Leidsche Rijn op 24 en 25 september? Neem dan een kijkje op de facebookpagina van het Leidsche Rijn Centrum en doe mee met de winactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.

Scroll naar boven