Vanaf woensdag Circus Louis Knie in het Amaliapark

Vanaf morgen 21 september t/m 25 september is Circus Louis Knie te zien in het Prinses Amaliapark in Parkwijk. Het circus uit Oostenrijk maakt een tour door Nederland en brengt diverse internationaal bekroonde acts naar Leidsche Rijn. Het beloofd een spektakel te worden met acrobatiek, vliegende motoren en messenwerpers.

Het programma is speciaal voor Nederland samengesteld. De acrobaten uit Zuid-Amerika verzorgen een bloedstollende act op het rad des doods. Op een roterende stellage worden grote sprongen gemaakt.
De crossmotoren vliegen tijdens de show door de lucht. Daarnaast is er een bijzonder optreden van een slangenmeisje in een immens aquarium. De Kenia troupe bouwt een menselijke piramide. Uiteraard ontbreken ook bij dit circus de clowns niet. Daarnaast zijn te zien: messenwerpers, illusies en dressuur met paarden, kamelen en koeien.

logo_circus_knie-300x150Artiesten over de hele de wereld werken mee aan deze speciale tournee door Nederland. In de theatertent van het circus is plek voor meer dan 1200 mensen.
De show is te zien van 21 t/m 25 september.
Woensdag 21 september: 15:00 & 19:00
Vrijdag 23 september: 16:00 & 19:00
zaterdag 24 september: 15:00 & 19:00
Zondag 25 september: 11:00 & 14:00
Kaartjes zijn te koop via de website van het circus.

2 gedachten over “Vanaf woensdag Circus Louis Knie in het Amaliapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.