Vanavond op TV over nieuwe ontwikkelingen in onderzoek liquidatie parkeerplaats De Meern

Dinsdag 21 september besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan de liquidatie van Aziz Anzi. Zaterdagavond 19 september 2015 rond 22.00 uur werd Aziz Anzi (37) op een parkeerplaats aan de A12 bij De Meern Zuid in zijn witte Fiat 500 doodgeschoten. De politie heeft na een jaar onderzoek nieuwe vragen

Een man heeft met een vermoedelijk automatisch wapen heel gericht meerdere keren op hem gevuurd. Het slachtoffer is ter plekke overleden. De politie doet nu een jaar lang onderzoek naar zijn dood en heeft nieuwe vragen. Zo is bekend geworden dat Aziz Anzi op een recreatiepark in Vinkeveen verbleef, maar onduidelijk is in welke woning daar. En er zijn bewakingsbeelden gevonden waarop het slachtoffer 2 dagen voor zijn dood te zien is met twee onbekende mannen.

Opsporing Verzocht dinsdagavond om 20:30 uur NPO1 of via live.politie.nl. Tevens zal zowel bij Hart van Nederland SBS6 en het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld aandacht aan de zaak worden besteed.

Lees ook:
Politiebericht: Moord Aziz Anzi (37) op carpoolplaats aan de A12
Politie hoopt ivm schietpartij De Meern in contact te komen met andere weggebruiker
Identiteit dodelijk slachtoffer schietincident De Meern bekend
Update: Dode bij schietpartij in De Meern

1 gedachte over “Vanavond op TV over nieuwe ontwikkelingen in onderzoek liquidatie parkeerplaats De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.