Beelden vrijgegeven van overval op vrouwelijke buschauffeur in Vleuten

Maandagavond 29 augustus werd er een vrouwlijke buschauffeur vlakbij station Vleuten met een mes bedreigd. De vrouw slaagde er echter in de overvallers te verjagen. Omdat de overvallers nog niet gepakt zijn, heeft de politie vandaag beelden vrijgegeven en hoopt hiermee tips binnen te krijgen.

Foto: politie
Foto: politie

De beelden van de mislukte overval komen van een bewakingscamera en zijn vertoond in Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht. De beelden staan hier en op de facebookpagina van RTV Utrecht.

Eén van de daders vluchtte richting de Odenveltlaan, de ander rende weg richting de J.F. Kennedylaan. Beide verdachten tussen de 14 en 18 jaar en hebben een lichtgetinte huidskleur. Ze zijn tussen de 1.60 en 1.70 meter en hebben een mager postuur. Beiden hadden donkere kleding aan. De jongen die de bus inkwam, had een witte capuchon over zijn hoofd.
Indien je een tip hebt, meld dat dan direct aan de politie, door te bellen naar één van de tiplijnen 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

2 gedachten over “Beelden vrijgegeven van overval op vrouwelijke buschauffeur in Vleuten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].