Vier jaar cel voor runnen pillenfabriek in De Meern

21 september 2016 18:25  Redactie  Reageer

De rechter heeft de eigenaar van het XTC laboratorium op het industrietrein Oudenrijn veroordeeld tot vier jaar celstraf. Zijn compagnon kreeg een celstraf van 2,5 jaar

Tegen beide wannen was vijf jaar geëist, maar volgens de rechter was Rudolf de K.(52) uit Woerden de eigenaar van het XTC laboratorium en stond het pand op zijn naam. Zijn handlanger Robert de K.(49) uit Kamerik kreeg daarom minder en zal 2,5 jaar moeten zitten.

XTC-lab

De politie kwam het XTC laboratorium op het spoor nadat ze Rudolf de K. in de gaten hielden na een tip over zijn hennepkwekerij. Rudolf de K. bleek thuis ook nog eens een hennepkwekerij te houden. Robert de K. is geen onbekende bij de politie en heeft een lang strafblad voor overtredingen van de opiumwet.

Lees hier alle artikelen over dit onderwerp


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website