Openingsfeest Vrije School Utrecht West op 1 oktober

De nieuwe Vrije School Utrecht West wordt zaterdagmiddag 1 oktober feestelijk geopend. Van 14:00 tot 17:00 is het feest. Het openingsfeest valt in de oogsttijd en de Michaƫlstijd, daarom zal de school aangekleed zijn met versieringen rondom oogst en Michaƫl. Iedereen die belangstelling heeft is welkom op de opening.

Er zijn diverse kraampjes aanwezig in de hal waar leuke dingen te koop zijn en er zijn voor de kinderen knutselactiviteiten. Daarnaast is er voorlichting over het onderwijs op de vrijeschool, er is een tentoonstelling en wellicht een aantal open lessen.
vrije-school-utrecht-west

2 gedachten over “Openingsfeest Vrije School Utrecht West op 1 oktober”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].