Oogstactiviteiten bij Steede Hoge Woerd

Deze week is het oogstweek. In heel Utrecht wordt de nieuwe Utrechtse oogst verwelkomd en gevierd. Steede Hoge Woerd feest mee; van 23 t/m 25 september zullen er hier verschillende activiteiten plaatsvinden.

Deze oogstactiviteiten worden georganiseerd door Utrecht Natuurlijk. De nadruk zal liggen op vers en duurzaam voedsel. Zo zal er tijdens de Film & Food avond gezamelijk gegeten worden en wordt er de bijzondere film Encarnación gedraaid. Ook zal er een gratis excursie plaatsvinden, waarbij een gids jou langs de beste wildplukplekken leidt. Zondag zal er een festival gehouden worden onder de naam “Hier en Daar”. Tijdens dit festival maak je, al luisterend naar Afrikaanse ritmes, kennis met jouw eigen eten en wat jouw eten voor de rest van de wereld betekent. Ook kan je zelf op Hoge Woerd alle ingrediënten voor een pannenkoek verzamelen en zo jouw geheel eigen pannenkoek maken.

De Film & Food avond is op 23 september van 17:00 tot 22:00 uur. Deelname aan de film kost €6,50 en het hoofdgerecht kost €17,50. Drankjes zijn hierbij niet inbegrepen.
De excursie is op 24 september van 10:00 tot 12:00 uur. Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden.
Het festival zondag 25 september duurt van 13:00 tot 17:00 uur en is ook gratis. Tot 16:30 uur kan je daar kosteloos jouw eigen pannenkoek creëren.

Meer informatie vind je op deze site. Hier kan jij je ook aanmelden voor de activiteiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven