Open dag Dierenweide De Kraal

Dierenweide De Kraal, de dierenweide in park Hoge Weide, bestaat 4 oktober (op dierendag) acht jaar. Op zaterdag 1 oktober gaan ze dit vieren. Iedereen, jong en oud, is welkom bij de schapen, geiten en kippen.

Van 13:30 uur tot 16:00 uur kan je langskomen om een kijkje te nemen op de dierenweide. Kinderen kunnen zich er hun creativiteit tonen aan de knutseltafel of hun energie kwijt op de springkussen. Ook kunnen ze zich laten schminken. Voor iedereen is er iets te drinken en een kleine versnapering. De schapen, geiten en kippen worden er maar al te graag geknuffeld en geaaid.

Dierenweide De Kraal vind je in park Hoge Weide, naast de Tweede Oosterparklaan. Ben je benieuwd naar de dieren van Dierenweide De Kraal? Neem dan hier alvast een kijkje en kom ze zaterdag 1 oktober in het echt bewonderen.

2 gedachten over “Open dag Dierenweide De Kraal”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].