Kinderkledingbeurs in Buurtcentrum VOORN

26 september 2016 07:46  Redactie  1 reactie

Dit najaar vindt de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn, die ieder voor-  en najaar wordt georganiseerd in Buurtcentrum VOORN, plaats op zaterdag 1 oktober. Ongeveer 45 particulieren verkopen daar gebruikte, maar bruikbare kleding en speelgoed. Verder zullen er op de beurs drie webwinkels uit de regio aanwezig zijn, te weten Cute ’n Cool, Kiekeboekids en POMPdeLUX.

Van 10:00 uur tot 12:00 uur mag iedereen kosteloos naar binnen om een mooie outfit voor de kinderen te scoren. Het is aan te raden om al vroeg te komen, want de beste aankopen zijn (natuurlijk) het eerste weg. Let wel op: er mogen geen buggy’s, kinderwagens etc. naar binnen.

Goede doelen
Als de beurs is afgelopen, kunnen verkopers hun overgehouden kinderkleding en andere artikelen achterlaten voor een goed doel. Per regio verschilt dit goede doel. In Leidsche Rijn zal de familie Kok uit de Meern ervoor zorgen dat een deel de overgebleven kinderbenodigdheden bij kindertehuizen in Oekraïne terechtkomen. De rest van de overgebleven spullen zal naar de stichting “Je Mag Er Zijn” en de stichting “Slimme Boefjes” gaan.

Zelf kinderspullen verkopen?
Wil jij ook iets verkopen op de beurs? Dan kan jij je vanavond (21 september) om 19:00 uur komen inschrijven in de ontmoetingsruimte van kindercluster VOORN. Om 19:15 uur zal er een loting starten. Als je ingeloot wordt voor een tafel, moet je deze direct contant afrekenen. De kosten zijn €10,- per tafel en er is maximaal één tafel per persoon. Het verkoopreglement vind je hier.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website