Bioscooppremiere van “De Verleiders: Door de bank genomen”

Voor het eerst is er Nederlands toneel in de bioscoop te zien. “De Verleiders: Door de bank genomen” speelde afgelopen zomer zijn laatste theatervoorstelling. Meer dan 100.000 bezoekers hebben de theaterhit gezien. Mocht jij niet tot die 100.000 behoren (of mocht jij er geen genoeg van kunnen krijgen), dan kan je vanaf woensdag 28 september het stuk in CineMec Utrecht bekijken. CineMec doet dit in samenwerking met het Nederlands Film Festival, Bos Theaterproducties en De Verleiders.

De film is een registratie van de theatervoorstelling die plaatsvond in de Stadsschouwburg Utrecht. Van deze registratie is een bioscoopversie gemaakt. Deze versie gaat 28 september, tijdens het Nederlands Film Festival, in première. Tijdens deze première zullen er de acteurs en andere genodigden aanwezig zijn.

Het zaalprogramma start om 19:15 uur. Een kaartje voor de première kost €7,50 en kan je hier kopen. Een drankje na afloop is inbegrepen.

Ben jij nieuwsgierig naar wat je kan verwachten en kan je niet wachten tot 28 september? Bekijk dan alvast de trailer van De verleiders: Door de bank genomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven