Geslaagde Burendag in de Vlinderhof

Afgelopen weekend konden “buren” van de Vlinderhof kennismaken met de prachtige tuin in het Maximapark. De tuin is 5000 m2 groot en is ontstaan op initiatief van bewoners en wordt ook door hen beheerd. De tuin is ontworpen door Piet Oudolf. De tuin krijgt bezoek van mensen uit de hele wereld.

Dit weekend trokken honderden buren er op uit naar de Vlinderhof tijdens de landelijke Burendag. Er werden rondleidingen gehouden door de vrijwilligers van de tuin. Er werd genoten van verse italiaanse kofie en er was veel interesse voor de Vlinderhof honing. De imkers Marco en Ingvild weten hier alles van.
vlinderhof rondleidingOok werden er vele planten verkocht tijdens de plantjesmarkt. De kans om een stukje Vlinderhof in eigen tuin te creëren.
plantjesmarkt vlinderhofVan mei tot eind september is in de tuin een aantal keren een activiteit georganiseerd, waarvan deze Burendag de één-na-laatste van het jaar is. Volgend weekend is het driedaagse evenement Garden D Light er te zien. Benieuwd? Volg het nieuws op regioleidsche rijn voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.