Informatieavond KWF Kankerbestrijding SamenLoop voor Hoop evenement

Wil jij meehelpen met de organisatie van het evenement SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding in Utrecht? Op donderdag 29 september wordt een informatieavond georganiseerd in Buurtcentrum De Weide Wereld.

KWF SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waarmee geld opgehaald wordt voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Rondom de wandelestafette heeft elke editie een bijzonder programma voor bezoekers, boordevol muziek en activiteiten. Het is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende 24 uur wordt met lotgenoten stilgestaan bij kanker én wordt samen het leven gevierd.

Kaarsenceremonie
Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies. Wanneer de avond valt verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Tijdens de indrukwekkende Kaarsenceremonie worden dierbaren herdacht en gevierd dat mensen kanker hebben overwonnen. De saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Informatieavond
Een enthousiaste groep is zich aan het beraden een SamenLoop voor Hoop evenement te organiseren in 2017. Ze zijn nog hard op zoek naar mensen die daarbij willen helpen. Geïnteresseerden zijn uitgenodigd om de informatieavond te bezoeken op donderdagavond om 19.30 uur in Buurtcentrum De Weide Wereld.

Datum: donderdag 29 september
Tijd: 19.30 uur tot 21.15 uur
Locatie: Buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Vleuten
Aanmelden via: [email protected]

pastedgraphic-1Kom naar de informatieavond en neem gerust nog andere enthousiastelingen mee! Laat via [email protected] weten of je erbij bent die avond. Om je alvast een idee te geven wat een SamenLoop voor Hoop is, neem dan een kijkje op de website www.samenloopvoorhoop.nl en bekijk vooral het filmpje:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven