Oproep voor bewoners uit Centrum Vleuterweide en De Hoven

De redactie ontving onderstaand bericht en willen dat graag met jullie delen.

Beste bewoners van Vleuterweide,

Op het moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek (Universiteit Utrecht) in Vleuterweide. Specifieker richt ik me op De Hoven en Centrum Vleuterweide. Deze buurten zijn namelijk op een bijzondere manier ontworpen. Het idee erachter is dat het sociaal contact tussen buren versterkt zou kunnen worden door de smalle- en kronkelige straten, pleintjes en andere ontmoetingsplekken. De gezellige sfeer van een Oudhollands stadje moet worden opgeroepen. Ook is het de bedoeling dat het ontwerp bewoners aanzet om eerder te gaan lopen en de fiets te pakken, en de auto te laten staan.

Nu ben ik heel benieuwd of die gedachte in de praktijk terug te zien is.

Daarom is mijn vraag of u als bewoner van Centrum Vleuterweide of De Hoven het leuk lijkt hier een keer over te praten. Dat zal hooguit een half uurtje duren. U zou me er heel erg mee helpen en onder de deelnemers wordt een waardebon van 50 euro verloot!

Interesse? Neem contact op via [email protected] of 0641508648

Edo van Baars

1 gedachte over “Oproep voor bewoners uit Centrum Vleuterweide en De Hoven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].