Komend weekend Vlinderhof sprookjesachtig verlicht

Aankomend weekend van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober is de Vlinderhof sprookjesachtig verlicht tijdens Garden D Light. Voel je ook de herfstdip alweer opborrelen nu het sneller donker wordt? Dan is het een goed idee om dit evenement te bezoeken om je dip te bestrijden. Bekijk vanuit je luie stoel het lichtkunstwerk “LichtBeplant” met licht en geluid.

De kunstenaars Emma van der Bijl (student Visual Art & Design Management) en Marien Spek (student Werktuigbouwkunde) van studio LichtGezien uit Woerden verzorgen 3 avonden lang van zonsondergang tot 3 uur na zonsondergang een spel van licht en geluid. Ze laten hun lichtkunstwerk “LichtBeplant” zien in deze sprookjesachtige omgeving. De bloemen van de Vlinderhof zullen op een speciale manier belicht worden en het licht reageert op de muziek. Het beloofd een mooi experiment te worden en iedereen is welkom om te komen kijken. Neem je eigen kleedje of tuinstoel mee en geniet van deze gratis show. Het gaat alléén door bij goed weer en start vrijdagavond om 19:30 uur.

Een impressie van eerder werk van Studio LichtGezien:
studio LichtGezien

24 gedachten over “Komend weekend Vlinderhof sprookjesachtig verlicht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven