Schermen in Het Zand

Sporthal Het Zand (Pauwoogvlinder 16, Leidsche Rijn) is een sport rijker; sinds kort kunnen kinderen van 9 tot 17 jaar daar de sport schermen beoefenen.

Schermen is een vechtsport waarbij je gebruikt maakt van de wapens een floret, een degen of een sabel. In Sporthal Het Zand zullen er floretten worden gebruikt. Het is een oeroude sport en zelfs een van de vijf sporten die sinds de eerste editie van de Olympische Spelen altijd op het programma hebben gestaan.

Elke maandagavond van 19:00 tot 20:00 is er een les. Om deel te nemen aan de lessen, dien jij je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar [email protected], zodat er maskers, floretten en pakken geregeld kunnen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].