Trots op De Boomgaard

Dinsdag 20 september bezocht de onderwijsinspectie basisschool De Boomgaard voor het vierjaarlijkse kwaliteitsonderzoek. De beoordelingen van de inspectie zijn om trots op te zijn: van de 6 beoordelingscriteria scoorde de school er 2 (ruim)voldoende en 4 goed.

trots-op-boomgaard


Advertentie:

Niet alleen de onderwijsinspectie is tevreden over de school, zo blijkt uit een gesprek van een leerling met de Onderwijsinspecteurs. Deze leerling vertelde ze: “als je hier zegt dat je iets niet snapt of juist méér wilt, dan helpen ze je meteen!”

Het bezoek draaide niet alleen om de beoordeling; het was ook een prettige, leerzame én inspirerende dag waarin een goede dialoog plaatsvond. Mevrouw Goedhart en mijnheer Hortsink hebben deze dag met hun professionele blik echt een dwarsdoorsnede van de Boomgaard kunnen maken. Hieruit zijn punten naar voren waar de school nog verder aan kan werken, want de school wil het beste uit zich halen.

De school zegt het mooi te vinden om bevestigd te krijgen dat de richting die ze zijn ingeslagen, zoals het werken met portfolio’s en rekening houden met meervoudige intelligentie, de goede is. Verder is de school heel trots op de leerlingen, ouders en het hele team van de Boomgaard en is de school al deze mensen ook erg dankbaar.

8 reacties op “Trots op De Boomgaard”

  1. Gefeliciteerd. Onze dochter ging ook naar de Boomgaard. Na montessori onderwijs was dit een juiste keuze. Met allen super dank aan juf Monique van groep 7!!!💋💋💋💋😍Jij bent DE TOP JUf voor ons!👍🏼👍🏼🍀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.