Inbrekers slaan toe in Vleuten middels kerntrekken

In de Bloemtuinlaan in Vleuterweide hebben inbrekers een woninginbraak gepleegd. De daders kwamen binnen door via de achterkant van de woning een schutting over te klimmen en vervolgens het slot van de achterdeur eruit te trekken, ook wel kerntrekken genoemd.

De inbraak moet gepleegd zijn tussen vrijdagavond 30 september 22.00 uur en zaterdagavond 2.00 uur.

De politie roept getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844

Lees ook over kerntrekken:
Inbreker kan binnen 35 seconden bij u in de woning staan!

31 reacties op “Inbrekers slaan toe in Vleuten middels kerntrekken”

 1. Inbrekers hebben weer opnieuw toegeslagen door middel van de kerntrekmethode. Wilt u weten hoe eenvoudig men binnen kan komen? Kijkt u eens op mijn website, daar staat een mooi filmpje.
  https://www.youtube.com/watch?v=PiXYV-BB7kU.

  Ik krijg momenteel al de vraag of mijn actiekorting nog steeds van toepassing is.
  Deze wil ik voor 2016 nog wel verlengen!

  U kunt voor 2016 ook nog steeds aanspraak maken op de mooie subsidieregeling van de gemeente Utrecht. Voor 2017 is dat nog maar de vraag.

  Wilt u informatie, vult u het contactformulier op mijn website in. http://www.ruudjansen.eu.
  Ik neem dan snel contact met u op.

 2. De zoveelste inbraak in Leidsche Rijn door middel van de kerntrekmethode! Het was een tijdje rustig maar nu is het weer raak. Binnen 35 seconden kan de inbreker bij u binnen staan, ook al is de deur op slot. Plaatst u kerntrekbeslag!!! Ik heb al vele huizen in Leidsche Rijn voorzien van inbraakwerend beslag. In 2016 geldt mijn actiekorting nog. Ook kunt u bij de gemeente Utrecht subsidie aanvragen indien u een koopwoning en het Politiekeurmerk Veilig Wonen Certificaat heeft. Laat u een berichtje achter op mijn website ruudjansen.eu en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Ik inspecteer gratis uw woning en u bent tot niets verplicht.

 3. In mijn wijk de Erven zover ik weet wel geprobeerd ook bij mij ,maar niet gelukt binnen te komen .Hier in de buurt enkel de hoek huizen waar de buren ernaast er ook niet waren .Ze spuiten eerst olie in het slot zodat je niet hoort dat ze bezig zijn aan je slot .

 4. Ja maar op de politie kan je ook niet meer rekenen!!!! Die kwamen pas na 2 uur!!! Was niet belangrijk volgens politie. Ligt ze daar zo lang overstuur op grond naast een slagers mes!!! TochHanan Adam Rajae?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.