Oproep na brandstichting en eerdere vernielingen bij school in De Meern

Zaterdag 1 oktober rond 03:15 uur werd er een melding gedaan van een brand aan de Rosweydelaan in De Meern. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was, bleek de fietsenstalling van de Beatrixschool in brand te staan. Het vuur heeft gelukkig niet kunnen overslaan naar de lokalen van de school. Toch heeft de brand een aanzienlijke schade kunnen aanrichten.

De brand is vermoedelijk aangestoken. De politie weet dat de school in kwestie de afgelopen tijd vaker last heeft gehad van ongewenst bezoek. Zo werd er eerder al een prullenbak in brand gezet en zijn er al eens ruiten bekogeld met allerhande zaken.


Advertentie:

De politie doet nu onderzoek naar de brandstichting. Misschien kan de politie jouw hulp gebruiken. Lees daarom de onderstaande onderzoeksvragen van de politie:

foto: politie
Foto: politie

– Heb jij in de avond en nacht van vrijdag 30 september op zaterdag 1 oktober verdachte personen gezien rond de school (Rosweydelaan + Mereveldlaan)?
– Heb jij informatie over eerdere vernielingen en baldadigheden op die locatie?
– Heb jij andere informatie die kan leiden tot de arrestatie van de daders?

Neem contact op met de recherche van het basisteam van Utrecht-West indien jij over (belangrijke) informatie beschikt. Dit kan door te bellen naar 09008844 of door het anoniem te melden via 08007000.

4 reacties op “Oproep na brandstichting en eerdere vernielingen bij school in De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.