Hulp gevraagd voor onderhoud babybomenbos Maximapark

De afgelopen jaren konden ouders ter gelegenheid van de geboorte van hun kind een boom planten in Het Máximapark. Deze bomen, die zich naast de Lelievijver bevinden, groeien erg goed en je zou deze plaats nu wel een echt babybomenbos kunnen noemen.

Deze bijzondere bomen hebben natuurlijk ook onderhoud nodig. Dit onderhoud vindt plaats op zaterdag 8 en 22 oktober. Jouw hulp is meer dan welkom. Het onderhoud zal bestaan uit het verwijderen van onkruid en gras op de boomspiegel. Daarna zal er hier bladmulch aangebracht worden; een soort compost dat voedsel biedt aan de bomen en tegelijk het groeien van nieuw onkruid voorkomt.

De dag begint ’s ochtends om 09:00 uur in de nieuwe, witte schuur aan de Alendorperweg (nummer 10A). Eerst wordt er gezamenlijk koffie en thee gedronken. Daarna begint het onderhoud aan de bomen. Rond 12:00 stopt het werk en wordt er gezamenlijk geluncht in de werkschuur.

Als jij ook graag wilt helpen, is het fijn als jij je, in verband met de broodjes, van te voren aanmeldt. Dit kan door te mailen naar [email protected]. Als jij pas later kan komen of eerder weg moet gaan, is dit geen probleem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven