Opening nieuw buurtcentrum Terwijde

3 oktober 2016 20:52  Redactie  2 reacties

In Terwijde wordt donderdag 13 oktober een nieuw buurtcentrum geopend. Deze nieuwe ontmoetingsplaats krijgt de naam “Hof ’t Spoor” en bevindt zich aan de Operettelaan in het gebouw van dagbesteding De Boogh. Het doel van dit nieuwe buurtcentrum is de bewoners van de wijk op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen.

Zo is er een speciale ruimte in het buurtcentrum, “Huiskamer Terwijde” genaamd, waar ontmoetingen en samenkomen centraal staan. Ook zullen er hier verschillende activiteiten georganiseerd worden. Daarbij is er een grote keuken aanwezig, zodat mensen kookworkshops kunnen organiseren en hun kooktalenten met anderen kunnen delen. Of je nu nog een kind, een ouder of al hoogbejaard bent; iedereen mag binnenkomen bij “Huiskamer Terwijde”.

Donderdag 13 oktober tussen 13:00 en 15:30 uur worden de deuren van Hof ’t Spoor officieel geopend. Deze opening wordt mede georganiseerd door een groepje actieve wijkbewoners. Mensen die activiteiten ondernemen, kunnen zich daar presenteren. De opening zal met een leuke binnenkomer beginnen.

Deze nieuwe ontmoetingsplek wordt mede mogelijk gemaakt door Welzijnsorganisatie DOENJA Dienstverlening. DOENJA ondersteunt en begeleidt de actieve wijkbewoners met hun plannen en initiatieven, zodat de wijk zich goed kan ontwikkelen.
Voor meer informatie of vragen kan je terecht bij sociaal makelaar Talin Hagopian door te bellen naar 06-10908620 of te mailen naar t.hagopian@doenjadienstverlening.nl.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website