StukTV komt met Partybus naar Amadeus Lyceum in Vleuten

5 oktober 2016 11:00  Redactie  6 reacties

Het Amadeus Lyceum in Vleuten is door StukTV, in samenwerking met Vodafone, uitgeroepen tot meest digitale school van Nederland 2016. De afgelopen weken waren ze op zoek naar de meest digitale school van Nederland. Donderdag 29 september werden de leerlingen van de school verrast met een pop-up feest van de Partybus van StukTV. Afgelopen zondag was de video online te zien.

De leerlingen van de school hebben massaal hun school opgegeven om te strijden voor deze felbegeerde titel. De rector van de school zegt dat het geheel terecht is dat het Amadeus Lyceum er met de prijs vandoor gaat. De school heeft een eigen mediateam die zich bezig houden met social media zoals: Instagram, Facebook en Twitter. Ook heeft de school een eigen YouTube kanaal. Verder maken de leerlingen op school gebruik van laptops, digiborden, digitale toetsen en mag je je mobiele telefoon gebruiken in de klas.

Het Amadeus lyceum is trots op de oorkonde die ze hebben gewonnen en deze pronkt nu bij de receptie. Ze genieten nog steeds na van het feest. Wil jij ook meegenieten? Bekijk hieronder het filmpje.


Advertenties:

6 reacties

  1. Hou toch op met dat digitale geneuzel.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website