“Albatrosgirls” voor groep 8’ers in Buurtspeeltuin De Albatros

Samen leuke dingen doen
Stichting JoU organiseert in buurtspeeltuin De Albatros in Vleuterweide “Albatrosgirls” voor alle meiden die in groep 8 zitten. Er komen verschillende activiteiten aan bod, zoals make-uppen, spelletjes doen, knutselen of samen koken. Zo kunnen meiden na schooltijd samen met andere meiden leuke dingen doen.

Naast deze leuke activiteiten zullen er ook leerzame dingen besproken worden. Voorbeelden van gespreksonderwerpen zijn “van groep 8 naar de brugklas” en “omgaan met vriendschappen”.

Stichting JoUAlbatrosgirls
Stichting JoU is er voor kinderen en jongeren die niet goed hun kansen kunnen pakken en er moeite mee hebben om zich voldoende te ontwikkelen. Dit is ongeveer 20 procent van de jongeren. Stichting JoU biedt hulp aan deze mensen. De slogan van JoU luidt dan ook: “bij JoU kan ik worden wie ik wil zijn”. De jongerenwerkers van JoU hebben een pedagogische rol en de stichting werkt samen met o.a. ouders en leerkrachten.

Geïnteresseerd?
“Albatrosgirls” is er voor alle meiden uit groep 8. Het vindt elke donderdagmiddag van 15:00 tot 17:15 uur plaats in buurtspeeltuin De Albatros in Vleuterweide. Deelname is gratis.

Wie deel wil nemen, kan zich aanmelden bij Letitia Dors (Jongerenwerker) door te mailen naar Letitia.dors@jou-utrecht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.