Interview met voormalig voetbalheld Jos Gentenaar en dochter Doris over Fall Fever bij Azotod

Na het succes van Spring Fever in april komt Azotod nu met Fall Fever. Hiermee wil het muziekpodium van De Meern het het succes van de voorjaars-editie overtreffen. En je kunt er niet om heen: de herfst is begonnen! Tijd voor een feestje om dit seizoen in te luiden. Het seizoen van de prachtig gekleurde bomen en de frisse wind die door je haar waait.

Vier de vierde editie mee van het Fever-feest bij muziekpodium Azotod op zaterdag 8 oktober. Iedereen is uitgenodigd om het dak er weer af te blazen tijdens Fall Fever. En wie weet komt er weer een surprise-act op het podium en keert het klassieke Fever-fotohokje terug…
Skunk & Pete en DJ Wammes sturen hun tunes & beats de zaal in. Kaartjes koop je online voor 5 euro of aan de deur voor 7.50 euro. Vanaf 21:30 barst het feest los tot in de late uurtjes.

Interview met Jos en dochter Doris
Het kwik passeert moeiteloos de 20 graden, temperatuurrecords worden gebroken en toch is het herfst. Aan de Regulusweg, op een steenworp van de Leidsche Rijn, vindt een interview plaats over het herfstfeest Fall Fever, alweer het 4e dansfeest in de succesvolle Fever-reeks.

Fall Fever vindt plaats op zaterdag 8 oktober in Azotod. Aan de keukentafel lichten vader Jos Gentenaar (55), voormalig voetbalheld van de plaatselijke V.V., en dochter Doris (17), talentvol hockeyster van MHC Fletiomare, toe waarom zij fans zijn van de Fever-feesten. “Ik was er al bij vanaf het eerste feest, Spring Fever 2015.”, geeft Jos aan. “Het is natuurlijk een uniek concept, jong en oud door elkaar. Mij ligt het goed, ook al omdat ik van muziek van nu houd en die is in dit concept ruim vertegenwoordigd. Daarnaast ken ik veel mensen en dan is het al snel gezellig.”

Fall Fever in AzotodMaar ook al ken je niet veel mensen, dan is dit nog een topfeest.”, merkt Doris op. “Sinds het voorbije voorjaar ben ik ambassadeur en heb ik kaarten verkocht aan mijn klasgenoten uit Utrecht. Ik moest ze echt overtuigen en dat lukte, maar ik had wél het gevoel dat ze het voor mij deden. Je begrijpt dat ik best wel zenuwachtig was of het feest zou bevallen. Het leuke was dat ze in het begin nog wat onwennig rondkeken, maar dat ze met en na de flash mob helemaal losgingen.”

Flash mob, wat bedoel je?” is mijn vervolgvraag. “Eén van onze ambassadeurs heeft een dansachtergrond en maakt een simpele choreografie op een populair nummer. Dat dansje wordt in de aanloop van het feest verspreid via sociale media met het idee dat dat massaal geoefend wordt.” “Klopt!” vult Jos aan. “Met mijn voetbalteam werd ik na afloop van een wedstrijd door de teamleiding naar het hoofdveld gedirigeerd om het dansje te oefenen. Voor het oog van de voetbalkantine gaf dat natuurlijk de nodige hilariteit.

“En hoe zit het nou met die klasgenoten, Doris?” vraag ik. “Nou, die hebben volop genoten. Voor Fall Fever heb ik dan ook weinig overtuigingskracht nodig om mijn kaarten te weg te zetten. Wat daarbij ook helpt, is dat je kunt stemmen voor de Fall Fever top 10”. “Wat is dat nu weer?” reageer ik. “Nou, je kunt dan stemmen op liedjes waarvan jij vindt dat ze gedraaid moeten worden. De lijst bestaat uit actuele hits, oldies en alles wat er tussenin zit. Tussenstanden worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Azotod. Dat geeft de nodige houvast wat de avond gaat brengen en dat helpt!

Azotod, betekent dat nog iets voor jou, Jos?” vraag ik nog tot slot. “Jazeker, in Azotod ben ik verliefd geworden op het meisje dat later mijn vrouw zou worden. Vier kinderen, waaronder Doris zijn daaruit voortgekomen. Azotod zit in mijn hart en ik ben blij dat Azotod vernieuwt en bruist zoals hij moet bruisen.

Er volgt nog een fotosessie. Na dagen van te warm weer is het eindelijk gaan regenen. De herfst is kleurrijk en verdient het gevierd te worden. Dat gaat gebeuren op zaterdag 8 oktober. Dans en waai op, doe het!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].