Meer info over de Rommelroute Vleuten – De Meern op 9 oktober

Eerder is er een oproep gedaan om deelnemers te vinden voor de rommelroute die gehouden wordt op zondag 9 oktober in De Meern en omgeving. Inmiddels is de lijst van deelnemers compleet en zijn er ruim 30 locaties te bezoeken waar mensen spullen verkopen vanuit hun eigen huis of tuin. Om 10 uur start zondag de route op Arne 34, 3453 MH in De Meern. Start je liever de route vanuit de tegengestelde richting? Dan is de start bij Dennewitjeshof 3544 VN in Utrecht. Op die locatie doen zelfs meerdere deelnemers mee. Bij de twee mogelijke startlocaties ontvang je de lijst met deelnemers voor de rest van de route. Meteen een leuk fietstocht door Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern. Veel koopplezier!

2 gedachten over “Meer info over de Rommelroute Vleuten – De Meern op 9 oktober”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven