Zingende beelden naar voorjaar 2017

De speciale wintereditie van Zingende Beelden zal helaas in 2016 niet doorgaan. De theatrale wandeling en voorstelling met mooi uitgelichte beelden door het Maximapark bleek productioneel te kostbaar. De voorstelling zal worden uitgesteld tot het voorjaar van 2017.

Organisator Cultuur 19 nodigde, net als in 2015, danseres en choreografe Minke Elisa Brands uit om de artistieke leiding te nemen over het project. Zingende Beelden zal een wandeling worden door het Máximapark langs de zeven imposante beelden van (inter)nationaal vermaarde makers. Op de route liggen verstilde plekken met wuivend riet, de Lelievijver, de prachtige Vlindertuin en het indrukwekkende Observatorium.

De nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
Meer informatie is te vinden op www.zingendebeelden.nl.

Voorstelling Zingende Beelden_1_foto Lisanne Lentink

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.