In Between Café Leidsche Rijn op 11 oktober

Voordat de herfstvakantie begint is het eerst nog tijd voor de maandelijkse bijeenkomst van het In Between Café Leidsche Rijn op dinsdag 11 oktober. Tijdens deze bijeenkomst zijn er weer inspirerende workshops en motiverende workshophouders om werkzoekenden op weg te helpen. Interessant voor (niet)uitkeringsgerechtigden en ZZP’ers, die zoeken naar banen of nieuwe opdrachten.

Vanaf 9.45 uur is er de workshop ‘Netwerken: Stel je vraag!’, door teamleden van het In Between Café Leidsche Rijn. En de workshop ‘Inspiratiesessie Mindfulness’, door Mariëtte Verhoef.
Welke workshop spreekt jou het meeste aan? Van 9.15 tot 12:00 uur ben je welkom om een workshop te volgen bij Buurtcentrum De Schakel in Vleuten. Achteraf mag je bepalen wat de bijeenkomst jouw heeft gebracht en je kunt dit waarderen door een financiele bijdrage te doen of je eigen talenten beschikbaar te stellen aan de oganisatie van het In Between Café.

Kun je er deze keer niet bij zijn? De volgende In Between Café Leidsche Rijn is op dinsdagochtend 8 november 2016 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].