Teenage Vibe in de Schalm

7 oktober 2016 11:25  Redactie  Reageer

Vrijdagavond 14 oktober is er een nieuwe editie van Teenage Vibe in de Schalm in De Meern. Deze disco voor kinderen van 9 t/m 13 jaar zal dit keer een spannend thema hebben: Halloween! Kom mee griezelen en uiteraard dansen tijdens dit gezellige feest voor tieners. De muziek wordt deze avond verzorgd door DJ Nick en DJ Dolf.

Deze griezelige editie zal ook weer verlopen onder begeleiding van volwassenen. Er wordt geen alcohol geschonken en roken is verboden. De kinderen moeten na afloop van het feest binnen worden opgehaald. De aanvang is vanaf 19:30 uur en er mag gedanst worden tot 22:30 uur.
Om binnen te komen is een pasje verplicht. Deze kan ook bij de entree gemaakt worden. En de toegang is 2,50 euro.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website