Betoverend schouwspel in de Vlinderhof

Het waren drie avonden gevuld met licht en muziek en vooral veel sfeer in de Vlinderhof. Bezoekers werden in het Máximapark door middel van sprookjesachtige lichtjes langs het pad naar de Vlinderhof geleid.
Daar aangekomen werd men verrast door een lichtkunstwerk tussen de planten. Emma en Marien van Studio LichtGezien installeerden honderden ledlampjes op lange stokken. Geprogrammeerde dansende lichtjes in het donker op de tonen van sferische muziek. In combinatie met de plantsilhouetten een fascinerend schouwspel voor iedereen. Voorlopig is dit het laatste (georganiseerde) feestje in de Vlinderhof dit jaar. Onze vrijwilligers werken nog een tijdje op zaterdag door om ervoor te zorgen dat iedereen nog tot ver in de winter van de tuin kan genieten.

lichtjes-en-parkpergola Vlinderhof

tekening-van-garden-d-light Vlinderhof

verlicht-pad-vlinderhof

1 gedachte over “Betoverend schouwspel in de Vlinderhof”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.