Politie bevrijdt stomdronken wildplasser uit sloot

In de nacht van vrijdag op zaterdag 8 oktober is een wildplasser in een sloot beland. De man is gered door de politie.

De stomdronken wildplasser is vannacht rond 02.00 uur tijdens het urineren voorover in een sloot gevallen. De man was dermate dronken dat deze niet meer op eigen kracht de sloot uit kon komen. Het tafereel speelde zich af in een sloot bij de Hindersteinlaan in Vleuten.

Passanten zagen de man in de sloot en lichtten daarop de politie in. Zonder hulp van de politie lukte het de benevelde man, die tot zijn middel in het water stond, niet om op eigen kracht het slootje uit te komen. De politie heeft de man uit zijn benarde situatie kunnen bevrijden.

De wildplasser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

9 gedachten over “Politie bevrijdt stomdronken wildplasser uit sloot”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.