Voorstelling HAPPINESS in Podium Hoge Woerd

Donderdag 13 oktober komen Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag naar Podium Hoge Woerd met hun voorstelling “HAPPINESS”.

Happiness is explosieve dansvoorstelling en een bittezoete komedie over een zoektocht naar geluk. Deze zoektocht speelt zich af bij een groep familie en vrienden die niet voldoet aan het perfecte plaatje. Hun wereld zit vol met vreemde mensen die hun echte en virtuele personages lang niet altijd uit elkaar kunnen houden. De zoektocht naar geluk verloopt voor hen dan ook op een onhandige manier.

Een springvat vol stuiterende snuiters en elektrificerend tromgeroffel, maar wel één die op het netvlies blijft. Allemaal verbasteren ze klassieke balletposes tot gewaagde dansacrobatiek. Gespierd, banaal, uitdagend.” (Volkskrant)

club-guy-en-roni-en-slagwerk-den-haag-1

Happiness is geïnspireerd op de gelijknamige film van de Amerikaanse regisseur Todd Solondz. Dansgezelschap Club Guy & Roni verzorgt een kenmerkende explosieve dans die van choreografen Guy Weizman en Roni Haver komt. Deze danskomedie wordt begeleid door Slagwerk Den Haag. Slagwerk Den Haag speelt live-muziek dat door de Utrechters Frank Wienk en Niels Broos speciaal voor deze voorstelling gecomponeerd is. Frank Wienk is ook een van de optredende muzikanten van Slagwerk Den Haag. Daarnaast is hij bekend van zijn succesvolle solo-project Binkbeats, waarmee hij op de grote landelijke en internationale podia speelt. Niels Broos is onder meer bekend van The Kyteman Orchestra. Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag toeren tot en met 21 januari door Nederland en geven zelfs twee voorstellingen in Polen.

club-guy-en-roni-en-slagwerk-den-haag-2

 

De voorstelling donderdag 13 oktober in Castellum Hoge Woerd begint om 20:30 uur. Standaard tickets kosten €21,-. Voor studenten, kinderen t/m 18 jaar en mensen met een U-pas kosten de kaartjes €18,-. Tickets zijn hier te bestellen.

 

 

Ben jij benieuwd naar de voorstelling of wil je alvast een voorproefje? Kijk dan de onderstaande trailer.

1 gedachte over “Voorstelling HAPPINESS in Podium Hoge Woerd”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.