Update: Achtervolging vluchtende inbrekers door politieheli

11 oktober 2016 08:03  Redactie  8 reacties

Twee woninginbrekers werden maandagavond betrapt toen ze hun slag wilden slaan bij een woning aan de Nirrewortel in De Meern. De politie was snel ter plaatse en zag bij aankomst de dieven in een auto stappen en vluchten via de Veldhuizerweg richting de A12. De politie bleef de mannen op de hielen zitten. Toevallig was er een politiehelikopter in de buurt die snel ingezet kon worden en waardoor men de verdachten vanuit de lucht voortdurend in de gaten kon houden.

De achtervolging eindigde in het Utrechtse Kanaleneneiland waar de mannen zich vastreden. Per voet vluchten zij naar het daarnaast gelegen winkelcentrum. In het winkelcentrum konden de mannen gescheiden van elkaar gearresteerd worden.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

8 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website