Extra dagen kunstkoken bij De Vrijstaat tijdens herfstvakantie

Ben jij met je kind(eren) al bij de Vrijstaat geweest om kunst te koken? Tijdens de aankomende herfstvakantie kun je, naast de zaterdag en zondag, ook terecht op extra dagen: woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 oktober. De kinderen gaan samen met een kunst chef aan het werk in de Kunstkeuken om bijzondere kunstwerken te maken, geïnspireerd op voedsel.

kunstkeuken-bostafelKabouterrestaurant
Veel kinderen vinden het kabouterrestaurant erg leuk. De kinderen maken, aan een meterslange bostafel vol met mini-servies met verse groenten en kruiden, mini-gerechtjes voor de kabouters op het dak van het Gebouw. Veel ouders geven aan de Kunstkeuken origineel, nieuw en leuk te vinden. Ben jij al met de hele familie geweest? Je kunt dan samen genieten van een compleet kunstmenu. In twee uur tijd proef je van alle gangen.

kunstkoken-vrijstaatDesert
Bij het desert mag het eigengemaakte kunstwerk van yoghurt, aardbeien- en chocoladesaus opgegeten worden. Mocht je kind daarna nog honger hebben dan is er voor de kinderen een hap & sap, helemaal in de stijl van KunstKeuken. Je kunt ‘Blind’ proeven van verschillende smaken en met diverse kleuren maken de kinderen hun eigen limonade.

In verband met de verwachte drukte tijdens de herfstvakantie is het verstandig om op tijd een plekje te reserveren via de email. Liever zelf KunstKeuken ontdekken? Je kunt gewoon langskomen tussen 12 en 17 uur. KunstKeuken vind je in het Gebouw, aan de rotonde tussen de Gele Brug en Parkwijk, direct naast restaurant De Baai. Hier kun je ook parkeren. Kijk voor meer informatie en toegangsprijzen op de website van de Vrijstaat.

2 gedachten over “Extra dagen kunstkoken bij De Vrijstaat tijdens herfstvakantie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.